Екпертни съвети

Промишлена линия за бичене на трупи Wood-Mizer TVS HD, използвана при производството на палети

Промишлените линии за бичене на трупи, известни още като линии Wood-Mizer Systems, са автоматизирани решения за ефективно производство на дървени фасонирани материали на по-ниска цена. Полската компания Glinkowski работи с подобна линия от 2021 г.

Как да монтирате прави ножове в режещата глава на машината за рендосване

Нека разгледаме последователността от действия при монтиране или смяна на прави ножове в режещата глава на рендосващо-профилираща машина Wood-Mizer. Всяка режеща глава има четири слота (жлебове за ножове), в два от които винаги се поставят прави ножове, а в другите два може да се поставят както прави, така и профилни ножове, в зависимост от задачите на дърводелеца.

Как машините за окрайчване и многолистовите циркуляри увеличават печалбите на цеховете за рязане на дървен материал

Машините за окрайчване и многолистовите циркуляри са предназначени за равномерно и ефективно обрязване на дъски с груби ръбове, както и за разделяне на греди и блокове на дъски с необходимия размер при много тесни допуски в продължение на дълго време. Всеки цех за рязане на дървен материал, който трябва да повиши производителността, точността на рязане и количеството готова продукция, за да получава по-високи печалби, може да използва машина за окрайчване и многолистов циркуляр, за да постигне тези цели.

Как да съхранявате лентите

Прочетете препоръките на техническите експерти на Wood-Mizer за това как да съхранявате правилно и безопасно лентите, за да избегнете потенциална повреда.

Как да увеличите производителността и добива при рязането на дървесина

С банцизите на Wood-Mizer увеличаването на производителността и рандемана е лесен и разумен бизнес. Модернизирайте производството си и увеличете производителността, като добавите към линията за рязане на дървесина заръбващ циркуляр и хоризонтален банциг за листене.

Лентите на Wood-Mizer: DoubleHARD

Тествани в полеви условия при взискателни приложения за рязане по целия свят, банциговите ленти на Wood-Mizer DoubleHARD са водещи за банцига, на който дървопрерапотвателите се доверяват от десетилетия. Банциговите ленти DoubleHARD спечелиха името си, защото Wood-Mizer започва с висококачествена легирана стомана и индукция за втвърдяване върха на зъба, което води до издръжливо и надеждно рязане, което осигурява два пъти по-голяма здравина и два пъти по-дълъг живот в сравнение със стандартните карбонови ленти.

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Промишлена линия за бичене Wood-Mizer

Промишленото оборудване за бичини Wood-Mizer осигурява висок рандеман, опростен дизайн, евтини инструменти за рязане, които могат да обработват трупи без сортиране и белене на кората. Промишлените линии на Wood-Mizer са доказали своя успех в цехове с ограничено място на цеха с ниска консумация на енергия. Има някои основни предимства на оборудването на Wood-Mizer, които позволяват да се генерира печалба и значително да се подобри ефективността при дървообработващи предприятия с голям обем.

Артикули 1 до 8 от 13 общо

Страница
Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!