Екпертни съвети

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Промишлена линия за бичене Wood-Mizer

Промишленото оборудване за бичини Wood-Mizer осигурява висок рандеман, опростен дизайн, евтини инструменти за рязане, които могат да обработват трупи без сортиране и белене на кората. Промишлените линии на Wood-Mizer са доказали своя успех в цехове с ограничено място на цеха с ниска консумация на енергия. Има някои основни предимства на оборудването на Wood-Mizer, които позволяват да се генерира печалба и значително да се подобри ефективността при дървообработващи предприятия с голям обем.

Минерално масло за Вашето заточващо устройство

Чистото минерално масло удължава живота на заточващата шайба с борозоново покритие (CBN). Използването на грешен вид масло може да повреди заточващата шайба, като запуши фината й повърхност. Веднъж запушена, тя вече не може да бъде почистена. В резултат на това заточващата шайба започва да оставя следи от изгаряне върху лентата и да не заточва точно.

Настройка на водещите ролки

Водещите ролки придават допълнителна прецизност и стабилност на лентата при рязане. Те също контролират положението на лентата спрямо рамата на банцига. За да проверите дали вашите водещи ролки са настроени правилно, използвайте специалната линийка, която е доставена с вашия банциг.

Препоръчителен списък на резервни части за банцизи Wood-Mizer

Важно е да поддържате на склад най-често използваните резервни части за Вашия банциг. От Wood-Mizer подготвихме кратък списък на резервни части, които трябва винаги да имате на разположение. Тяхната навременна смяна Ви спестява време и пари.

Как да сменим банцигова лента?

Смяната на банциговата лента е основна операция за всеки потребител на банциг. Следването на съветите по-долу позволява бързо, безопасно и правилно инсталиране на лентата:

Как да изберем банциговите ленти

Лентите на Wood-Mizer също се предлагат в различни комбинации от материали и профили. Лентите се изработват на модерно съвременно оборудване, при което компютри следят за формиране на профила, а заточването се осъществява с високотехнологични машини и абразивна технология, позволява получаване на върхове на зъбите с голяма острота.

Как да настроите компютърното устройство на Вашия банциг Wood-Mizer

Тук можете да свалите PDF файл с ръководство за работа с компютърното устройство на банциг Wood-Mizer

Артикули 17 до 24 от 24 общо

Страница
Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!