Новини

Пълна хидравлика, повишена функционалност и удоволствие от работата - запознайте се с новата банциг машина Wood-Mizer LT20START

20.02.2024

Нашата мисия е да създадем банциг, който съчетава хидравлика и функционалност на невероятно атрактивна цена. Постигнахме тази цел с новия модел LT20START, който съчетава напреднала технология и практични решения, осигурявайки изключително качествено рязане на дървесина, без да изисква голяма инвестиция! LT20START отговаря на нуждите на пазара, като комбинира всичко, което професионалистите в сектора очакват.

Най-добрите бюджетни банциг машини Wood-Mizer LX50START и LX50SUPER на най-изгодна цена

24.10.2023

Wood-Mizer актуализира нискобюджетната си серия банциг машини LX50, като адаптира своите предложения към текущите пазарни условия и очакванията на клиентите. Новите версии на лентовите машини LX50START и LX50SUPER са най-евтините банциг машини на Wood-Mizer в сегмента на оборудването за ентусиасти и начинаещи специалисти по рязане на дървен материал.

Wood-Mizer MS500 — универсален циркуляр с функции за форматно разкрояване

26.07.2023

В отговор на растящото търсене на съвременни дърводелски машини компанията Wood-Mizer разширява своята линия дървообработващи машини, като добави универсалния циркуляр MS500. Това е професионална машина - резултат от сътрудничеството на инженери и опитни дърводелци от Европа. Разработена е да отговори на ежедневните потребности на малкия и среден дървообработващ бизнес и да служи за ефективно рязане и разкрой на различни типове плоскости от дърво / дървесни частици / влакна.

Форматно-разкройващ циркуляр Wood-Mizer MS750, предназначена за професионален разкрой на плоскости

05.07.2023

Wood-Mizer разширява своя асортимент от продукти за дървообработка и добавя към него усъвършенствана машина за форматно разкрояване, предназначена за рязане на различни видове панели, шперплат и дървени плоскости. MS750 е снабдена със стабилен чугунен супорт на циркулярния агрегат, подрезвач и алуминиева карета (форматна маса). Машината е предназначена за дърводелски работилници и за производители на мебели, които се нуждаят от ефективни начини за точно форматиране и рязане на различни видове дървен материал.

Представяне на мобилната банциг машина Wood-Mizer LT20WIDE

07.06.2023

Wood-Mizer добави опция WIDE — широка режеща глава — към серията лентови банциг машини LT20. С появата на банциг машината LT20WIDE, Wood-Mizer завърши въвеждането на опцията WIDE за цялата си линия банциг машини LT, която включва машините LT15, LT20, LT40 и LT70.

Линии за рязане на дървен материал Wood-Mizer Systems, представени на LIGNA 2023

15.05.2023

Линиите за рязане на дървен материал Wood-Mizer Systems са модерно, цялостно технологично решение за предприятия, които искат да повишат ефективността си и да автоматизират своите производствени процеси. Всички линии могат да бъдат гъвкаво настроени, за да отговорят на нуждите на предприятията за рязане на дървен материал, а обслужването и поддръжката, които са на световно ниво, предоставяни от Wood-Mizer, гарантират безпроблемната работа и техническата поддръжка.

Wood-Mizer празнува 30 години на Европейския пазар

23.09.2020

Дървесината е един от най-ценните природни материали, който позволява на обществото да изгради по-добър свят за милиони хора. Wood-Mizer разработва и прилага иновативни решения, чрез които дървообработващите предприятия могат да растат и да печелят. Това означава, че с Wood-Mizer оборудване е необходимо по-малко дървесина за производството на същия обем продукция и това спомага ефективното използване и опазване на горските ресурси.

Wood-Mizer LIVE: първата онлайн демонстрация на новите продукти на Wood-Mizer, 17 септември 2020 г.

17.09.2020

Wood-Mizer представя поредица от демонстрации на ЖИВО в YouTube и Facebook. Тук може да видите записването на първата демонстрация на 17 септември, където Wood-Mizer представи най-новите продукти.

Wood-Mizer пуска на пазара висококачествена мулти функционална фрезова машина MP180

02.09.2020

Компактната и на добра цена фрезовата машина MP180 с функции 3 в 1 спестява експлоатационни разходи и време, докато произвежда детайли за мебели, профилирани дъски и декоративни елементи.

Wood-Mizer пуска на пазара нова машина за профилиране/рендосване MP200

09.01.2020

Wood-Mizer пуска на пазара нова машина за профилиране/рендосване MP200, която рендосва/профилира дървесината от две страни при едно преминаване. Достъпната и лесна за употреба машина е проектирана за дървопреработватели, които искат да произвеждат подови настилки и други завършени продукти от дървесина бързо и ефективно.

Артикули 1 до 10 от 23 общо

Страница
Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!