Екпертни съвети

Как да увеличите производителността и добива при рязането на дървесина

С банцизите на Wood-Mizer увеличаването на производителността и рандемана е лесен и разумен бизнес. Модернизирайте производството си и увеличете производителността, като добавите към линията за рязане на дървесина заръбващ циркуляр и хоризонтален банциг за листене.

Ленти Wood-Mizer от серията MaxFLEX: характеристики, отзиви

Нека да разгледаме лентата MaxFLEX, която заема достойното си място в гамата инструменти на Wood-Mizer. С тази лента Wood-Mizer си постави за цел да създаде издръжлив и универсален режещ инструмент с повишена гъвкавост и, като резултат, с по-дълъг живот.

Промишлена линия за рязане на дървен материал Wood-Mizer WB2000 в модерно предприятие в Полша

Гледайте подробен видео обзор на промишлената линия за рязане на дървен материал Wood-Mizer, която работи в полското предприятие A&M Trak Michał Nowakowski. Видео обзорът е направен от Адам Кубяк, ръководител на отдела за промишлено оборудване на Wood-Mizer, в сътрудничество със служители на компанията Nowakowski.

Wood-Mizer WB2000 високопроизводителен промишлен банциг

Гледайте записа на Wood-Mizer НА ЖИВО с подробно въведение в дизайнерските характеристики на промишления банциг WB2000. В тази видео презентация продуктовият мениджър на Wood-Mizer TITAN Адам Кубиак обяснява как WB2000 работи и генерира печалба, използвайки банцигова лента с 50 mm или 75 mm и осигурявайки производителност, сравнима с тази, която бихме могли да очакваме от широколентов банциг.

Как да изберем най-добрите ИНСТРУМЕНТИ Wood-Mizer

Wood-Mizer предлага широка гама от инструменти за дърводелци и дървопреработватели, включително циркулярни триони, фрезови глави и режещи ножове за формоване и рендосване, бургии и гатерни триони. Продуктите на Wood-Mizer са добре известни със своята здрава конструкция, висока функционалност и надеждност. В каталога на Wood-Mizer TOOLS можете да намерите аксесоари, предназначени както за машини Wood-Mizer, така и за машини на други марки.

Лентите на Wood-Mizer: DoubleHARD

Тествани в полеви условия при взискателни приложения за рязане по целия свят, банциговите ленти на Wood-Mizer DoubleHARD са водещи за банцига, на който дървопрерапотвателите се доверяват от десетилетия. Банциговите ленти DoubleHARD спечелиха името си, защото Wood-Mizer започва с висококачествена легирана стомана и индукция за втвърдяване върха на зъба, което води до издръжливо и надеждно рязане, което осигурява два пъти по-голяма здравина и два пъти по-дълъг живот в сравнение със стандартните карбонови ленти.

Как да сменим рендосващите / профилиращи ножове

Рендосващите/профилиращи машини Wood-Mizer са предназначени за производство на готови дървени изделия на достъпна цена. Wood-Mizer предлага много прави ножове за рендосване и профилирани ножове за фрезоване, които могат лесно да се монтират на фрезовата глава за превключване между различни профили на произведения материал. Тези видеоклипове обясняват как бързо и без усилие да смените режещите ножове на рендосващите/профилиращи машини Wood-Mizer.

Защо банциговите ленти се късат?

За да се увеличи живота на банциговите ленти, трябва да следите за осем важни причини за преждевременно им скъсване.

Артикули 9 до 16 от 24 общо

Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!