Поръчайте MB200 SlabMizer и получете 17,5% отстъпка!

Промоцията е валидна до 13 септември 2024 г.

Отпечатай тази страница Добави за сравнение

MB200 SlabMizer Машина за калиброване на плотове от масивна дървесина

На склад
MB200 е машина, която прави идеално гладки страните на плочи и дъски
SlabMizer е ефективен за повърхностна обработка и изравняване на дървените плочи, плоскостите, дъските и други широки материали с минимален труд.
Описание MB200 SlabMizer Машина за калиброване на плотове от масивна дървесина

SlabMizer е ефективен за повърхностна обработка и изравняване на дървените плочи, плоскостите, дъските и други широки материали с минимален труд. В сравнение с традиционните рендосващи машини, SlabMizer изравнява по-широкия и дебел материал с ширина до 1420 мм и дебелина 203 мм за по-малко време, използвайки задвижвана режеща глава с електронно управление с променлива скорост на подаване. За по-голям капацитет могат да се добавят 1520 мм модулни удължители за плота, за да се удължи дължината на обработвания материал.

Заварената стоманена рамка за тежък режим на работа е с четири регулируеми захвата за обезопасяване на материала. Лесно регулирайте дълбочината на рязане чрез ръчна манивела, разположена в горната част на режещата глава. Скалата под манивелата има стъпки от 0,4 mm за точно позициониране. Можете да излитате от 0,4 мм до 3,2 мм за едно преминаване.

Режещата глава се включва и управлява от конзола за електронно управление. С помощта на дълъг кабел можете да го поставите от всяка страна на машината. Конзолата е прикрепена към стоманена стойка. Бутоните за управление включват включване / изключване, променлива скорост на подаване и джойстик за управление на посоката по оста X и Y за финална обработка на материали по посока на дървесните влакна или противоположна.

Можете да изберете да управлявате режещата глава ръчно. С помощта на две ръчки от дясната страна на главата променете позицията на режещата глава. След като и двете страни на призмата са повърхностно обработени, фината обработка се постига чрез използване на 177 мм-ова шлайф глава за постигане на желаното покритие. Дървесния прах от обработката се отстранява лесно с екстракционен отвор с диаметър 101.6 мм в горната част на режещата глава, който може да бъде свързан към аспирационна система.

Read More
Видеоклипове MB200 SlabMizer Машина за калиброване на плотове от масивна дървесина
Характеристика MB200 SlabMizer Машина за калиброване на плотове от масивна дървесина

Повече информация MB200 SlabMizer Машина за калиброване на плотове от масивна дървесина
Повече информация
Задвижване
Мощност 2.9 кВт (3.9 к.с.) - 16A 3x400V 50 Hz
Размери на обработвания материал
Макс. дълбочина на ряза 3.2 мм
Мин. дълбочина на ряза 0.4 мм
Макс. широчина на материала 1420 мм
Макс. дължина на материала 3926 мм
Мин. дължина на материала 558 мм
Макс. дебелина на материала 203 мм
Мин. дебелина на материала 12 мм
Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!