Wood-Mizer WB2000 високопроизводителен промишлен банциг

Видеото е снабдено със субтитри. За да преведете субтитри на вашия език, моля, щракнете върху бутона „Настройки“ в долния десен ъгъл на видеоклипа, изберете „Превод на субтитри“ и изберете вашия език.

Wood-Mizer представя високопроизводителен промишлен банциг WB2000, който е проектиран специално, за да отговори на нуждите на високопроизводителните пазари за обработка на дървен материал. Успешно инсталиран и работещ на шест континента от първоначалния си дебют, WB2000 разширява гъвкавостта и достъпността на високопроизводителен промишлен банциг и осигурява обслужване и поддръжка от световна класа от водещата дистрибуторска мрежа на Wood-Mizer.

Възможност за рязане с 50 mm, 75 mm и 100 mm банцигови ленти, WB2000 съчетава увеличения добив на технологията на тънките и тесни ленти с издръжливостта и надеждността, които се изискват при високопроизводителни операции. В допълнение, банциговите ленти за WB2000 могат да бъдат заточени с бърза, точна и достъпна CBN технология на стандартните устройства за заточване на Wood-Mizer, вместо да се разчита на експертизата и скъпите ресурси на професионални точилари.

 

 

Packed with high-performance features, the WB2000 includes a powerful 30kW or 37kW electric motor, heavy-duty construction, low maintenance, live feed 2-camera video system, and an efficient operation with precision setworks for sawing large diameter softwood, hardwood, and tropical logs. The WB2000 can be used as a standalone sawmill to process a log fully or in addition to an existing system to process irregular logs or produce custom orders.

 

Характеристики на високопроизводителен промишлен банциг WB2000

  • Тежка конструкция с двойна релсова глава с четворна опора
  • Производителност с банцигови ленти с ширина 50 mm, 75 mm и 100 mm
  • Капацитет за обработка на трупи до 6 тона 
  • Контрол върху подаването, видео система с 2 камери (плюс 2 по избор)

Електронните настройки и повдигнатата операторска контролна станция позволяват на един оператор да управлява всички функции за рязане и хидравлично обработване на трупи, като същевременно поддържа ясна представа за производството. Разширените настройки се показват на HMI сензорен екран, който представя размерите на дъските и надвишенията заедно с текущата височина на главата, позицията на подаване и мощността на ножа. В допълнение, луксозните джойстици осигуряват на оператора прецизен контрол върху всички функции за рязане и обработка на трупи и разполагат с пропорционален хидравличен контрол на скоростта. Функциите за хидравлично боравене на трупи включват двоен захват за трупи, вертикални странични опори, двупосочна верига за обръщане на трупи и захранващи ролки за позициониране на трупите и премахване на сбега.

 

 

Високопроизводителният промишлен банциг  Wood-Mizer WB2000 вече се предлага по целия свят. Свържете се с вашия местен представител на Wood-Mizer, за да поръчате. За повече информация посетете продуктовата страница WB2000.


***

Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!