Производство на дървесина

Собствениците на гори в Шотландия разчитат на модерната технология за рязане на дървен материал Wood-Mizer WB2000

„Шотландия е прекрасна! Пейзажи, замъци и ... непредвидимо време. Ако тръгнат на север от Единбург, пътниците се озовават в Пърт, където им се струва, че това е може би е последната крепост на цивилизацията, но отвъд планините е Инвърнес. Благодарение на своя микроклимат и плодородна земя, това чудесно топло кътче на Северна Шотландия е идеално за гората“, казва Роналд Мънро Фъргюсън, собственик на компанията Novar Sawmill.

Италианска семейна фирма за дърводобив увеличава печалбите си с банциг машина LT70

Тази семейна компания, разположена на 50 km североизточно от Рим, е основана през 1929 г., когато дядото на настоящия собственик, Стефано Кини се заема с производството и продажбата на ръчно изработени железопътни траверси. Бащата на Стефано продължава семейното дело и го развива в стабилна фирма за търговия с дърва за огрев. Стефано се присъединява към ръководството на семейната компания през 2007 г. Стефано е част от третото поколение собственици и вече мисли за бъдещето на сина си.

Малайзийската компания се модернизира за по-бърза и по-продуктивна дървопреработка

Тази фамилна дъскорезница в Теренгану, Малайзия показва как дори малките компании могат да се възползват от съвременните и по-ефективни машини за бичене.

Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!