FR

Разрастване на семеен бизнес с помощта на машини от Wood-Mizer на Лазурния бряг във Франция

Компанията Spinelli Palanca Services има вековен опит в дърводобива, прореждането на дървесните насаждения, кастренето и нарязването на дървета. Семейната компания е основана през 1912 г. и се развива вече от няколко поколения. През 2014 г. бизнесът беше поет от двама дърводелци, влюбени в работата си, Себастиан Спинели и неговия партньор Сирил Паланка, за да продължат дейността, която е семейно наследство, като същевременно поддържат най-високо качество на обслужване.

Изграждане на овчарски колиби с помощта на машините от Wood-Mizer във френските Алпи

В допълнение към изграждането на качествени дървени колиби за овчари, Александър Саликис, дърводелец от План дю Вердон във френските Алпи, обработва местен дървен материал и изработва изделия от дърво. В своята компания за нарязване и обработка на дървен материал Salicis Charpente той използва няколко машини Wood-Mizer.

Мобилна банциг машина в планините на Франция: рязане през цялата година!

Със своята подвижна машина Wood-Mizer LT70 френският специалист по рязане на дървен материал Серж Журдан реже местна дървесина за дърводелците и по поръчки и е на разположение по всяко време, за да помогне на собствениците на Wood-Mizer в долината Haut-Verdon в Beauvezer.

Рязане на дървен материал във френските Алпи с мобилната банциг машина Wood-Mizer LT70

Коя е най-подходящата банциг машина за работа в планинска местност? Рязането на дървен материал в Алпите изисква дървосекачите да имат силен характер и решителност. Тегленето на буксир на банциг машина по планински пътища е трудна задача дори за опитни специалисти по рязане на дървен материал. В допълнение към уменията и практическите познания за дървесината имате нужда и от добро оборудване за рязане на дървен материал, за да свършите работата.

Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!