Отпечатай тази страница Добави за сравнение

MP220 Щрайхмус / Окрайчващ Циркуляр

Изчерпано количество
Останали са само %1
Ефективна комбининация на рендосване, профилно рендосване и окрайчване в една машина
Разработена с идеята за мултифункционалност. МР220 е удачният избор за дърводелци, които търсят производителност, качество и гъвкавост.
Описание MP220 Щрайхмус / Окрайчващ Циркуляр

Комбинираната машина МР220 е създадена да отговори на потребностите от изпълнение на различни операции в процеса на обработка на дървесина. Многофункционална, компактна и икономична – тя е правилният избор на разумна цена за всеки потребител – от майстор-работилница до професионална фирма за дървообработка.

Обединението на три важни операции: рендосване/фрезоване и надлъжно окрайчване в една машина увеличава производителността и оттам пести и време. Допълвайки гамата машини на Wood-Mizer, MP220 е идеалното решение за дърводелци, които искат да обработват повече материал за по-малко време. МР220 има три извода за аспирация: два (ø125/ ø100 мм) на горния капак и един (ø50 мм) под работния плот, за подържане на работната зона чиста.

Надлъжното окрайчване е оптимално решено за безопасна и лека работа. Циркулярният диск е под защитния капак и лесно се настройва от оператора. Максималната височина на рязане е 80 мм, подаването на материала върху чугунения работен плот е плавно и сигурно. Пултът за управление е над работния плот и обезпечава леко опериране с машината. Скоростта на подаване е фиксирана 5 м/мин (версия ЕСО) и регулируема 2-11 м/мин (версия PRO).

MP220 е изключително универсална и може да превърне всякакъв дървен материал в краен продукт. Незаменима машина както за хоби-майстори, така и за професионалисти, които сами да обработят дъски за подови покрития, ламперия, да заоблят, рендосват с профилни ножове. Голяма част от изделията могат да бъдат получени с едно минаване, като някои по-сложни профили могат да се изпълнят на 2-3 минавания. Електрическите двигатели обезпечават скорост от 6000 об/мин, достатъчна за добър финиш на обработваните повърхности.

Както всички дървообработващи машини на Wood-Mizer, МР220 е висококачествена, стабилна, с чугунен работен плот, гарантиращ прецизно окрайчване и качествено фрезоване/рендосване. МАксималната дълбочина на профилно фрезоване е 20 мм. Максималните размери на рендосване са 400 мм ширина и 240 мм височина.

МР220 е готова за работа веднага след разопаковането ѝ, но може да бъде окомплектована съгласно потребностите на клиента с принадлежности от гамата инструменти на Wood-Mizer. Смяната на ножове или настройката на циркуляра са лесни. Машината е компактна и лека (240 кг.) и с транспортните колела (допълнителна принадлежност) може да бъде местена без усилие на работната площадка.

Read More
Видеоклипове MP220 Щрайхмус / Окрайчващ Циркуляр
Характеристика MP220 Щрайхмус / Окрайчващ Циркуляр

Повече информация MP220 Щрайхмус / Окрайчващ Циркуляр
Повече информация
Horizontal Cutter
Главен двигател 3 кВт (постоянна скорост на подаване)
4 кВт (регулируема скорост на подаване)
Диаметър 72 мм
Рендосване
Макс. ширина 400 мм
Макс. Дълбочина 4 мм
Профилно рендосване
Макс. Дълбочина 20 мм
Ripsawing
Макс. Ширина 280 мм
Макс. Височина 80 мм
Циркулярни триони
Диаметър 255 мм
Диаметър на отвора 35 мм
Подаване
Скорост на подаване 5 м/мин
2-11 м/мин
Мотор 0.18 кВт (0.25 к.с.)
0,37 кВт (0,5 к.с.) (с планетарна скоростна кутия)
Dimensions & Weight
Дължина 1116 mm
Ширина 788 mm
Височина 1257 mm
Чугунена маса 650 мм x 410 мм
Тегло 240 kg
Тегло На Пратката 360 kg
Dust Collection Specifications
Капацитет 2000 м3/час
Диаметър На Изводите За Аспирация 50 мм
100 мм
125 мм
Получите оферта MP220 Щрайхмус / Окрайчващ Циркуляр
Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!