Отпечатай тази страница Добави за сравнение

BMT300

На склад
ВМТ300 се задвижва пневматично и гарантира много висока точност и равномерност на чапраза
Промишленият модел чапразило ВМТ300 е проектирано за професионално чапразене и при голям обем работа в големи дъскорезни предприятия.
Ползи
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Описание BMT300

Промишленият модел чапразило ВМТ300 е проектирано за професионално чапразене и при голям обем работа в големи дъскорезни предприятия. Максималната широчина на лентата е 75мм като за минута могат да се чапразят до 24 зъба. Моделът ВМТ300 се задвижва пневматично и гарантира много висока точност и равномерност на чапраза. Силата на натиска върху зъбите се регулира от електронно устройство, което след обработката на няколко зъба „се научава” каква сила трябва да се приложи, за да се постигне зададената големина на чапраза. Върху дисплей се изписват всички контролни параметри. Лентата се поставя и устройството се стартира в желания режим. Когато чапразенето на едната страна приключи, лентата се обръща и процесът започва от начало.

Няколко различни режима и функции позволяват гъвкавост на работа и на параметрите, които ще се използват. Режим на проверка проверява чапраза на зъбите.

Стандартните режими на чапразене могат да установят модела на чапразене и да регулират автоматично зъбите, които са с прекалено голям чапраз. След начапразване на лентата устройството просто спира или проверява отново лентата, за да се увери, че чапраза е точен. Може да се регулират минимални и максимални допустими отклонения в чапраза.

BMT300 е проектирано за съвместна работа със заточващото устройство BMS500 за компании с няколко банцика или центрове за професионална поддръжка на ленти.

Read More
Видеоклипове BMT300
Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!