Поръчай новия хидравличен банциг LT20START, първите 20 закупени машини на специална цена.

Спестете до €4,033

Отпечатай тази страница Добави за сравнение

LT20START Банциг

Изчерпано количество
Останали са само %1
Бюджетен банциг LT20START с хидравлична система за манипулиране на трупите
Моделът LT20START е достъпен банциг с най-популярната конфигурация, включително хидравлика и електронно устройство за задаване на дебелините за ефективна работа.
Описание LT20START Банциг

2 години гаранция

Произведено в европа

Сервизна поддръжка

hydraulics

Разработен от многофункционалната и доказана серия LT20, LT20START осигурява пълна функционалност и опции за бичене на много конкурентна цена. Банцигът LT20START се предлага в една конфигурация, включваща пълна хидравлична система за товарене и позициониране на трупи и контролен панел с устройство за автоматично задаване на дебелините. LT20START е проектиран да отговори на нарастващата нужда от рентабилни банцизи с възможностите на по-големите машини.

Банцигът LT20START е предназначен за малки и средни предприятия и индивидуални потребители, които се нуждаят от готова за употреба машина с пълна функционалност за качествено рязане. Банцигът LT20START позволява ефективно и рентабилно превръщане на трупи в дървен материал!

Друга версия на машината, LT20SUPER, се прави по поръчка и предоставя повече възможности за избор на опциите, от които се нуждае бизнесът, според неговите цели и разполагаем бюджет.

Банцигът LT20START позволява рязане на трупи с максимален диаметър 80 см и дължина 6.1 м. Дизайнът е базиран на рама с размер M. Рязането на по-дълги трупи е възможно с помощта на удължителни секции, които могат да бъдат поръчани отделно.

LT20START е стационарен банциг, който се препоръчва да се монтира под покрив и да се анкерира към бетонен под. Напречните греди на рамата са оборудвани с ъглови лайстни, от които дървените стърготини падат надолу, вместо да се натрупват по гредите. Допълнително могат да се поръчат лайстни от неръждаема стомана.

Хидравличният пакет AH3 STANDARD е основното предимство на модела LT20START, позволявайки на оператора да борави с лекота с трупи. Системата се задвижва от електродвигател с мощност 3 kW и дебит от 11 l/min. Комплектът включва три насрещни опори, централен притискач, устройство за обръщане на трупи, две повдигащи ролки за изравняване на сбега на трупите и вилици.

Ефективната хидравлична система позволява бързо зареждане, обръщане и позициониране на трупи по оптимален начин. Централният притискач се движи в хоризонтално и вертикално направление, като притиска дървения материал към насрещните опори и го държи сигурно по време на рязане.

Банцигът LT20START използва стандартен електродвигател с мощност 11 kW. Другата версия на машината, LT20SUPER, има повече опции за двигатели и вид на хидравликата.

Контролният панел е снабден с ергономичен джойстик за движение на главата напред/назад и се предлага в стандартно оборудване с електронно устройство SW10 за автоматично задаване на височината на рязане. С това устройство не е нужно да изчислявате и задавате ръчно височината на рязане.

Лентоводителят е с електронно задвижване и се управлява от контролния панел. Той спомага за стабилно водене на лентата, което е особено важно при работа с криви трупи. Опъването на лентата се регулира с помощта на винт и манометър. Системата за смазване на лентата включва електромагнитен клапан.

Устройството за белене на кората се поръчва допълнително. Препоръчва се за рязане на мръсни трупи с кал, пясък или лед в кората, като удължава живота на лентата.

Моделът LT20START използва стандартна лента с дължина 4010 mm и широчина 32–35 mm.

Read More
Видеоклипове LT20START Банциг
Характеристика LT20START Банциг

Повече информация LT20START Банциг
Повече информация
Задвижване
Мощност 11 кВт Електрически
Размери на обработвания материал
Макс. диаметър на трупа 80 см
Max. Log Length 6.1 м
Макс. широчина на ряза 65 см
Макс. широчина на призмата 58 см
Макс. дълбочина на ряза 25 см
Характеристика на режещата глава и опции
Електронно устройство за автоматично задаване на дебелините SW10
Движение на главата нагоре/надолу Електрически
Движение напред/назад Електрически
Водене на лентата Електрически
Система за смазване на лентата Електрически клапан
Система за опъване на лентата Винт с габарит
Debarker Optional
Размери на аспирационния отвор 101.6 мм (4'')
Ленти
Дължина 4010 мм
Широчина 32 мм
35 мм
Шкивы
Диаметър на лентоводното колело 483 мм
Вид на лентоводното колело С ремъци
Материал Чугун
Характеристики и опции на рамата
Конструкция на рамата Monorail
Ъглови напречни греди Стандартен
Удлинители станины Manual Bed Extension: 1.8 m, 3.6 m or 7.2 m
Входит в стандартную комплектацию Non-adjustable legs
Манипулиране на трупите
Стандартна хидравлика 3 Странични Опори
Централен Притискач На Един Прът
Обръщач На Трупи
2 Log Leveling Rollers
Натоварващи Вилици
3 kW Hydraulic Pump (11 l/min)
Основно оборудване и опции
Конструкция на рамата Cantilever
Стандарт CE
Опции Stainless Steel Rail Covers
Side Support Top Rollers
Абонирайте се за нашия бюлетин
Получавайте актуализации по имейл за ексклузивни специални оферти, нови продукти и покани за специални събития!