Свържете се с Wood-Mizer още сега!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С WOOD-MIZER ЗА ЦЕНОВА ОФЕРТА, ДА НАМЕРИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМАТА, ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ ИЛИ ДРУГО!

ЗАЩО WOOD-MIZER?

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 35 ГОДИНИ

Wood-Mizer Industrie оборудва модерните дървообработващи предприятия с интелигентни банцизи, които увеличават доходоността и насърчават устойчивост. С 75,000+ банцига в действие в повече от 100 страни по света, Wood-Mizer е безспорен лидер при банцизите с тънки и тесни ленти.

ПО ЦЯЛ СВЯТ И СЪЩЕВРЕМЕННО НА БЛИЗО

С клонове на пет континента и с повече от 100 ауторизирани дистрибутора по цял свят, Wood-Mizer е отдаден на успеха на клиента. Нашите международни екипи по продажби и обслужване предлагат съвети, опит и местен сервиз по цял свят с опит на различни пазари натрупан с много години.

УСТОЙЧИВО И ДОХОДОНОСНО БИЧЕНЕ В ДЕЙСТВИЕ

Нашата запазена марка банцизи с тънки и тесни ленти дават повече продукт и по-малко отпадъци от всеки труп, изискват по-малко енергия по време на работа и могат да бъдат инсталирани значително по-евтино и лесно в сравнение с традиционните банцизи. Повечето от собствениците на “оранжевите” ни банцизи са малки бизнеси, които издържат семействата си предлагайки устойчива и местна дървесина в техния регион. А потребителите на промишлените ни машини са водещи компании, които поставят нови стандарти за доходност от разбичването на дървесина.

ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕТО

Опитваме се да Ви помогнем да направите правилния избор съобразно собствените Ви планове, независимо колко са амбициозни. Модерни производствени предприятия в САЩ и Европа гарантират оптимално качество на достъпна цена- на всякъде по света. Ние постоянно разработваме нови продукти, проектирани с оглед на бъдещето. Посрещнете бъдещето на Вашата компания уверено с Wood-Mizer.

ВИДЕО

Два банцига WM4000 заменят четири LT40 и ефективността се е увеличила

статии и новини

Благодарение на сушилните камери със соларни панели дървеният материал се предпазва от повреди в резултат на паразити и вода

03 януари 2019 г.

Благодарение на сушилните камери със соларни панели дървеният материал се предпазва от повреди в резултат на паразити и вода

На фермера Натан Браун му омръзнало бръмбари да увреждат дървения материал по време на атмосферно сушене и решил да построи сушилна камера със соларни панели…

„Сушилната камера със соларни панели ще спаси моята дървесина от тези малки паразите“, казва Натан. Дизайнът на сушилнята е взет от безплатни планове на Вирджинския Технически Университет. Идеята, обаче, да се използва основата на кемпер, за да се постави камерата на колела, е лично на Натан. „Исках сушилнята да е мобилна, за да може да се мести лесно из фермата и до други дървообработващи предприятия“, казва той.

Използвайки банциг Wood-Mizer LT15 с банцигови ленти модел DoubleHARD, Натан разбичва 1,3 м3 дървесина, за да завърши този проект. Комбинацията от топола, дъб и бор дава на сушилнята впечатляващ външен вид.  Не само Натан спестява $2,500 като завършва проекта сам, но и ще спестява пари и в бъдеще като сам суши материала си на място. „Започнах този проект, защото исках да създам висококачествен дървен материал с по-висока придадена стойност с моя LT15“, казва Натан. Като банцикар, той знае много добре, че цената на дървения материал се увеличава ако дървесината е правилно изсушена.  

„Всеки, който е виждал сушилната камера, коментира колко добре изглежда“, казва Натан. „Красотата на този проект нямаше да е възможна без моят LT15! Сега след като това е направено, съм готов да започна да бича и зареждам моята сушилня с материал.“

Автор: Саманта АлександърPrint

Name:
Email:
Subject:
Message:
x