Блог

Wood-Mizer пуска на пазара рендосваща машина с вертикален шпиндел

03 юли 2019 г.

Wood-Mizer пуска на пазара рендосваща машина с вертикален шпиндел

Машината MF130 е многофункционално оборудване, което осигурява максимална гъвкавост в дърводелските работилници. Създадена, за да осигури възможност за производство на различни дървени изделия, MF130 може да рендосва и профилира прави и огънати детайли.

Основни характеристики на MF130
• 1 многофункционален шпиндел с регулируем ъгъл и положение от вертикално към хоризонтално.
• стабилна чугунена рамка и лека алуминиева маса
• подходящ за производители на прозорци, врати и др

Шпинделът на MF130 може да бъде повдигнат или спускан, както се необходимо. Благодарение на възможността за накланяне на шпиндела на 270 градуса, дъската може да бъде обработена отдолу, отстрани и отгоре - при почти всеки ъгъл. Едната страна на дъската може да бъде оформена от четирите страни, както и краищата на дъската, след което каналите в повърхността могат да бъдат фрезовани - всичко това с един шпиндел на MF130, който трябва да бъде конфигуриран за всяка операция.

Предлагат се допълнителни опции за разширяване на възможностите на MF130, като например многопосочна маса, която прави по-лесно маневрирането на материала или допълнително устройство за изработване на извити детайли с различен радиус.

MF130 се произвежда в Швеция от 1980 г. насам. Сега MF130 все още се произвежда в Швеция от Wood-Mizer, разширявайки репутацията на Wood-Mizer като световен производител на оборудване, което може да преобразува трупи в дървен материал и в готови изделия от дърво.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Банцизите за листене на Wood-Mizer HR4000 и HR6000 от промишлената...

2019-12-4

Листачите на TITAN HR4000 и HR6000 са налични в конфигурации с една или две глави и предлагат възможност за свръхбързи промени на  дебелината на обработваните дъски по...

Замяна на стари банцизи с модерно оборудване в Индонезия

2019-11-28

С нарастването на цените на облия материал, постигането на по-голям рандеман от всеки труп кара тази индонезийска компания да модернизира своето дървообработващо оборудване.

Промоция на банцигови ленти Wood-Mizer - cамо до 15 Декември 2019 г.

2019-11-28

Отстъпка до 15%! Възможност за доставка! Поръчайте на 0899133109! Само до 15 Декември 2019 г.

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии