Блог

Wood-Mizer пуска на пазара рендосваща машина с вертикален шпиндел

03 юли 2019 г.

Wood-Mizer пуска на пазара рендосваща машина с вертикален шпиндел

Машината MF130 е многофункционално оборудване, което осигурява максимална гъвкавост в дърводелските работилници. Създадена, за да осигури възможност за производство на различни дървени изделия, MF130 може да рендосва и профилира прави и огънати детайли.

Основни характеристики на MF130
• 1 многофункционален шпиндел с регулируем ъгъл и положение от вертикално към хоризонтално.
• стабилна чугунена рамка и лека алуминиева маса
• подходящ за производители на прозорци, врати и др

Шпинделът на MF130 може да бъде повдигнат или спускан, както се необходимо. Благодарение на възможността за накланяне на шпиндела на 270 градуса, дъската може да бъде обработена отдолу, отстрани и отгоре - при почти всеки ъгъл. Едната страна на дъската може да бъде оформена от четирите страни, както и краищата на дъската, след което каналите в повърхността могат да бъдат фрезовани - всичко това с един шпиндел на MF130, който трябва да бъде конфигуриран за всяка операция.

Предлагат се допълнителни опции за разширяване на възможностите на MF130, като например многопосочна маса, която прави по-лесно маневрирането на материала или допълнително устройство за изработване на извити детайли с различен радиус.

MF130 се произвежда в Швеция от 1980 г. насам. Сега MF130 все още се произвежда в Швеция от Wood-Mizer, разширявайки репутацията на Wood-Mizer като световен производител на оборудване, което може да преобразува трупи в дървен материал и в готови изделия от дърво.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Очаквайте скоро! Wood-Mizer ще пусне нов малък банциг от серията LX

2019-8-14

В края на лято 2019 Wood-Mizer ще представи нов хоризонтален банциг с тесни ленти, който ще бъде най-евтината дървообработваща машина през цялата история на компанията.

Wood-Mizer пуска на пазара заръбващия/многолистов циркуляр за...

2019-8-7

Wood-Mizer пусна на пазара нов заръбващ циркуляр TITAN EG800, наистина универсална машина, проектирана да предложи отлично решение на малки и средни дървопреработватели,...

НОРВЕЖКА КОМПАНИЯ ЗА ДЪРВЕНИ КЪЩИ ПРЕМИНАВА НА БАНЦИГ LT70 С...

2019-8-6

От уютни бунгала на брега на езерото до луксозни ваканционни домове в планината, тази норвежка компания прави всичко с новият си банциг Wood-Mizer LT70

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии