Блог

Wood-Mizer пуска на пазара нова машина за профилиране/рендосване MP200

08 януари 2020 г.

Wood-Mizer пуска на пазара нова машина за профилиране/рендосване MP200

MP200 рендосва/профилира дървесината от две страни при едно преминаване. Достъпната и лесна за употреба машина е проектирана за дървопреработватели, които искат да произвеждат подови настилки и други завършени продукти от дървесина бързо и ефективно.

MP200 е снабдена с две режещи глава – горна хоризонтална и странична вертикална. И двете могат да бъдат конфигурирани с различни ножове за профилиране или рендосване.

С едно преминаване могат да се рендосат/профилират една или две съседни страни. Мощните подаващи ролки придвижват дъската през хоризонталната режеща глава и след това през вертикалната режеща глава.

Ако искате само да рендосвате, трябва да настроите височината на плота и да рендосате двете страни една след друга. Ако искате само да профилирате, трябва да смените ножовете, да настроите височината на плота и да профилирате двете страни.

Основни характеристики на рендосващата/профилираща машина MP200 на Wood-Mizer:
•    Процес от две стъпки за производството на рендосана и профилирана дървесина.
•    За производителите на подови настилки, декоративни елементи и други.
•    Една хоризонтална режеща глава и една вертикална режеща глава.

MP200 се доставя на пале и се инсталира и пуска в употреба лесно. Wood-Mizer предлага ножове за рендосване и ножове с различни профили за профилиране, както и системи за прахоулавяне и филтриране на въздуха за MP200.

MP200 е произвеждана още от 1980 г. в Швеция. Днес тя все още се прави в Швеция под търговската марка на Wood-Mizer – световно известен производител на дървообработващо оборудване, което може безпроблемно да превърне трупите в завършени продукти от дървесина.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Дърводелска работилница се специализира в изграждането на дървени...

2020-2-12

Дървените мостове и означенията на обществени пътеки в Англия създават възможности за дейности на открито и разходки сред природата.

Промоция на банциг LT20 — Юбилейна промоция 2020

2020-2-1

Wood-Mizer отпразнува 30-та годишнина в Европа и предлага специална цена за хидравличен банциг LT20 с електрически двигател. Вижте колко ще спестите!

Профилиращата/Рендосваща машина на Wood-Mizer MP360 носи по-големи...

2020-1-29

Профилиращата/Рендосваща машина на Wood-Mizer MP360 се присъединява към две дървообработващи линии на Highlands Sawmill в Южна Африка, което позволява на бизнеса да постигне...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии