Блог

Wood-Mizer представя компактен и икономичен банциг LX50

23 август 2019 г.

Wood-Mizer представя компактен и икономичен банциг LX50

Wood-Mizer пуска на пазара нов банциг за любители на дървообработването и малки предприятия.

В момента новият банциг LX50 е най-евтината LX машина с двойна релса в семейството на Wood-Mizer. Представен премиерно на LIGNA 2019 в Германия, новият банциг LX50 разполага с много предимства на добре познатата и доказана технология Wood-Mizer при достъпна цена.

LX50 използва тънките ленти на Wood-Mizer, за да създава по-малко дървесни стърготини по време на обработката, което води до повече рандеман от всеки труп, както и по-ниска консумация на енергия. Рязането с LX50 е просто и удобно за потребителя с ръчно натоварване и захващане на трупите, позициониране на лентата по височина с манивела и ръчно подаване на режещата глава с бутане.

Ключова иновация на серията банцизи Wood-Mizer LX включва солидна LX рамка, която държи контролния панел, двигателя и режещата глава. Простият и здрав дизайн на банцига позволява на LX50 да прави точни, прецизни рязове бързо и ефективно.

Основни характеристики на банциг LX50
• 5,5kW електрически двигател или 14 к.с. бензинов
• 66 см макс. диаметър на трупа и 55 см максимална ширина на рязане
• 3,8 м дължина на рязане или по-дълга с добавяне на удължителни секции от 1,53 м
• Солидна LX Рама с конструкция с двойна релса за високи натоварвания

„Wood-Mizer се ангажира да предостави най-високо качественото оборудване както за малкия бизнес, така и за високо производителните предприятия“, заяви Робърт Багински, президент на Wood-Mizer Industries. „Банцигът LX50 отговаря на нуждите на стартиращите дървопреработватели и дърводелци, които търсят прецизно разбичен дървен материал и икономична цена.“

Банцигът LX50 е наличен за поръчка в Европа от септември 2019 г. За повече информация посетете тази страница и се свържете с местния представител на Wood-Mizer.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Банциг на Wood-Mizer разбичва дъб с вековна история

2020-1-15

След две хиляди години под вода дъбовият труп е изваден, разбичен и изсушен. Превръща се в прекрасен и ценен материал и животът на тази дървесина ще продължи още векове.

Wood-Mizer пуска на пазара нова машина за профилиране/рендосване MP200

2020-1-8

MP200 рендосва/профилира дървесината от две страни при едно преминаване. Достъпната и лесна за употреба машина е проектирана за дървопреработватели, които искат да произвеждат...

Екстравагантната семейна къща на дърво

2019-12-18

Само за една година е построена странно оформена къща на дърво с площ 13 кв. м от борова дървесна в Бейфийлд, Колорадо. Чарлз Суиндлър е построил къщата на дърво за своите...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии