Блог

Ново лазерно гравиране и нов дизайн на кашоните за лентите Wood-Mizer

05 септември 2019 г.

Ново лазерно гравиране и нов дизайн на кашоните за лентите Wood-Mizer

Wood-Mizer внедри нова система за маркиране на банциговите ленти в своя производствен процес. От 8 април 2019 г. всички ленти, произведени от Wood-Mizer Industries в Полша, са маркирани с нов, модерен индустриален лазер. Лентите на Wood-Mizer вече не са маркирани с пунктиран удар.

Технологията за лазерно маркиране е по-бърза и не само подобрява процеса на производство на лентите Wood-Mizer, но също така дава възможност на клиентите да идентифицират по-лесно лентите и техните спецификации. Лентите се маркират на всеки 3 метра. Новата система за маркиране е тествана и не влияе по никакъв начин на живота на лентата.

Новата маркировка на лентите предоставя следната информация:
1. Име на производителя
2. Тип
3. Ширина и дебелина
4. Профил
5. Сериен номер на кангала
 
В допълнение към новата система за маркиране на лентите е променен и дизайнът на кашоните на лентите.
Пример за маркиране на ленти DoubleHARD. Същите маркировки се прилагат за RazorTIP, BiMETAL и MaxFLEX.
Пример за маркиране на ленти SilverTIP.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

2020-5-27

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Настройка на водещите ролки

2020-5-20

Водещите ролки придават допълнителна прецизност и стабилност на лентата при рязане. Те също контролират положението на лентата спрямо рамата на банцига. За да проверите дали...

StartCUT — нова серия банцигови ленти Wood-Mizer

2020-5-6

Wood-Mizer представя нова серия банцигови ленти, които комбинират ниска цена и средно качество. В момента StartCUT е най-достъпната банцигова лента в продуктовата гама на...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии