Блог

Нови банцизи, заръбващи циркуляри и четиристранно рендосващи машини от Wood-Mizer на LIGNA 2019

03 април 2019 г.

Нови банцизи, заръбващи циркуляри и четиристранно рендосващи машини от Wood-Mizer на LIGNA 2019

На LIGNA 2019, Wood-Mizer ще покаже нова гама рендосващи/фрезоващи машини и нови банцизи както за високопроизводителните предприятия, така и за стартиращите

На щанда на Wood-Mizer на LIGNA с почти 700 кв.м  открито пространство ще бъдат изложени следното дървообработващо оборудване:

• За голям обем на производство- отделни машини от линията TITAN, като например широколентовият банциг WB2000 и оптимизиращият заръбващ/многолистов циркуляр с механизъм за сканиране и висока производителност EG800 TITAN.

• Нова линия от четиристранно рендосващи/фрезоващи машини, произведени в Швеция от Wood-Mizer. Тези машини позволяват на малките и средни предприятия да започнат да произвеждат завършени продукти от дървесина с минимални инвестиции в оборудване.

• Професионалните банцизи LT15WIDE и LT70WIDE с по-широки ленти от 50 mm. Тези банцизи дават възможност за разбичване на трупи с голям диаметър и производство на широки дъски.

• Част от площта на щанда ще бъде посветена на Wood-Mizer TOOLS - различни тесни и широки ленти, циркулярни триони, ножове и други инструменти за рязане на дърво. Устройствата за заточване на банцигови ленти също ще бъдат показани.

Заповядайте на щанда на Wood-Mizer на LIGNA PLUS в Хановер, 27-31 май, 2019 г. Нашият оранжев щанд # FG K44 е разположен на открито между зала 25 и зала 27.

Екипът на Екотехпродукт също планира да посети изложението и с радост ще ви съдейства за организация на вашето посещение! Свържете се с нас! С нетърпение очакваме да се срещнем на LIGNA MESSE!

Екотехпродукт ООД

София 1186, ул. Стар Лозенски път 38
office@ecotechproduct.com
тел/факс: 02 / 979 17 10
тел: 089 913 31 17Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Дзен столове и изкуството на дървообработването

2019-6-19

В подножието на планината Fuji в Япония, световноизвестният дърводелец Так Йошино създава поръчкови, ръчно изработени столове, които насърчават правилната и здравословна поза...

Първо видео от Изложението LIGNA

2019-6-12

Вижте новото оборудване на Wood-Mizer за 2019!

На LIGNA 2019 Wood-Mizer представи широка гама от нови машини,...

2019-6-10

На изложението LIGNA 2019 Wood-Mizer отвърди репутацията си на водещ производител, предлагащ машини както за малки цехове, така и за промишлени предприятия за първична и...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии