Блог

Лентите на Wood-Mizer: DoubleHARD

04 май 2022 г.

Лентите на Wood-Mizer: DoubleHARD

Тествани в полеви условия при взискателни приложения за рязане по целия свят, банциговите ленти на Wood-Mizer DoubleHARD са водещи за банцига, на който дървопрерапотвателите се доверяват от десетилетия. Банциговите ленти DoubleHARD спечелиха името си, защото Wood-Mizer започва с висококачествена легирана стомана и индукция за втвърдяване върха на зъба, което води до издръжливо и надеждно рязане, което осигурява два пъти по-голяма здравина и два пъти по-дълъг живот в сравнение със стандартните карбонови ленти.Има причина DoubleHARD да е един от най-популярните производители на банцигови ленти в индустрията. Лентите DoubleHARD са здрави, издръжливи и няма да се отчупят или износят преждевременно. Всеки зъб е прецизно настроен от компютърно контролирано оборудване и напълно профилиран шлифован от пазвата до върха, като се използва супер абразивна CBN технология за заточване, за да се осигури най-високо качество на работата на лентата за всякакъв тип приложение на рязане. Всички ленти на Wood-Mizer са проверени за качество в рамките на повече от 100 теста и проверки от избора на суровини до окончателното заточване.
Вижте какво казват собствениците на банцизи на Wood-Mizer за лентите DoubleHARD.

"В нашата ферма ние режем дъб с тези ленти. Никога не сме имали проблем с DoubleHARD", казва собственикът на Copford Farm Алекс Джингъл от Англия.

„Изпробвах различни модели ленти, но накрая избрах DoubleHARD поради по-дългия й живот. Те осигуряват най-добрата цена за обем нарязан продукт. Използването [на ленти DoubleHARD] се изплати“, казва Александър Гайдаржи, собственик на преработвателно предприятие от Украйна.Лентата DoubleHARD е много добра и много достъпна. Чудесна е за рязане както на твърда, така и на иглолистна дървесина“, казва Мохд Назми, учител и дърводелец от Малайзия, който отвори магазин за мебели.С повече от 100 000 банцизи, работещи в над 100 страни, Wood-Mizer е посветен на производството на профили на ленти, които могат да режат всякакъв вид дървен материал във всяка част на света. Wood-Mizer предлага ленти DoubleHARD в широк диапазон от ширини, дебелини и профили, подходящи за общи и по-специализирани нужди за рязане. Наличната селекция от ленти DoubleHARD предлага несравнима гъвкавост при бичене по цялата дъска, независимо дали трябва да бичите замръзнала дървесина, иглолистна дървесина, твърда дървесина или в ситуации, когато биченето е критично.

- Най-нисък ъгъл на зъба за рязане на замръзнала, плътна твърда дървесина и иглолистна дървесина.

- Солиден, всеобхватен профил с добър капацитет и за по-мощтни двигатели 25HP (18 kW) или повече) рязане на твърда дървесина.

Turbo 7 - Предлага се само от Wood-Mizer, този високопроизводителен профил с агресивен заден ъгъл от 39° е проектиран специално за екстремни и екзотични твърди дървесини при бичене с оборудване с повече конски сили (25HP или повече).

Turbo 747 – Предлага се само от Wood-Mizer, този профил е съвместим с всички нива на конски сили и се отличава с по-дълбока пазва за по-дълбоко отстраняване на дървесни стърготини, екстремен 47° заден ъгъл за по-бързи скорости на рязане и остри точки на проникване за повишена точност на рязане.

- Идеален профил за по-малко конски сили (24HP (18 kW) или по-малко) рязане на замръзнала дървесина, твърда дървесина и трупи с малък диаметър.

10° - Много популярна универсална лента за всички нива на конски сили при рязане на смесена и твърда дървесина като червен дъб, череша, орех, мек клен и топола.

Vortex™ - Предлага се само от Wood-Mizer, този уникален профил за отстраняване на прах има по-голям капацитет  за отстраняване на дървесни стърготини от дъската.

Свържете се с местния представител на Wood-Mizer, за да поръчате банцигови ленти DoubleHARD.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Как правят дървени мебели в Долна Саксония, Германия

2023-5-31

Дебелите трупи са евтини, но трудни за обработка и само малцина могат да се справят с тях. Тези трудности обаче не спират Ян Нартен, млад дърводелец от Германия, който реже...

Дървообработващи машини от Wood-Mizer на изложението LIGNA 2023

2023-5-24

На LIGNA 2023, най-голямото търговско изложение в Европа на машини за дървообработващата промишленост, Wood-Mizer представи пълна гама от продукти за дървообработване,...

Линии за рязане на дървен материал Wood-Mizer Systems, представени...

2023-5-19

Линиите за рязане на дървен материал Wood-Mizer Systems са модерно, цялостно технологично решение за предприятия, които искат да повишат ефективността си и да автоматизират...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии