Блог

Екотехпродукт отпразнува 25 години в бизнеса

31 август 2015 г.

Екотехпродукт отпразнува 25 години в бизнеса

В топлата лятна събота на 29 Август 2015 Екотехпродукт събра свои клиенти, партньори, приятели и съмишленици, за да отпразнуват заедно четвърт век фирмена история.

Домакините бяха подготвили  разнообразна програма, която започна с освещаване на офис сградата на фирмата. Спазвайки християнската традиция, отец Флавиан от църквата „Св. Георги” в ж. к. „Дървеница” изнесе тържествен ритуал и поръси със светена вода за здраве и просперитет. Вкусните коктейлни хапки дадоха енергия на гостите за следващата част от програмата: боулинг турнир.

В спортната надпревара се включиха 6 отбора по 5 човека. Децата се разпределиха в два отбора. Състезателни тениски получиха и малки, и големи. Състезанието протече с много емоции. Не съвсем неочаквано победителите във всички категории бяха предимно от семейството на Симеонови. Купите и медалите се връчиха тържествено по време на официалната вечеря.

Вечерната програма се проведе в Учебно-опитно горско стопанство „Георги Ст. Аврамов” (УОГС), с. Юндола. Калин Симеонов, управител на „Екотехпродукт”, произнесе тържествено слово, в което сподели някои от най-интересните моменти в развитието на фирмата. Откриването на неформалната част от програмата направиха Клуб по спортни танци „Импулс” – Велинград. За доброто настроение се погрижиха музикантите от джаз формацията „Dixie Band” – Тетевен. Впечатляваща заря зарадва гостите към края на вечерта.

В неделя всички, които имаха останали сили и ентусиазъм се включиха в организиран преход от УОГС до м. Старина. Усилията им бяха възнаградени с приятно слънчево време, красива природа и вкусни пържоли от овче месо.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Мобилно бичене на ишлеме в Шотландия

2020-5-27

Пет съвета за бичене на ишлеме от опитен шотландски банцикар. Гледайте това интервю, за да научите повече съвети за бичене по поръчка с мобилен банциг.

Настройка на водещите ролки

2020-5-20

Водещите ролки придават допълнителна прецизност и стабилност на лентата при рязане. Те също контролират положението на лентата спрямо рамата на банцига. За да проверите дали...

StartCUT — нова серия банцигови ленти Wood-Mizer

2020-5-6

Wood-Mizer представя нова серия банцигови ленти, които комбинират ниска цена и средно качество. В момента StartCUT е най-достъпната банцигова лента в продуктовата гама на...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии