Блог

Банцизите за листене на Wood-Mizer HR4000 и HR6000 от промишлената серия оборудване TITAN

04 декември 2019 г.

Банцизите за листене на Wood-Mizer HR4000 и HR6000 от промишлената серия оборудване TITAN

Листачите на TITAN HR4000 и HR6000 са налични в конфигурации с една или две глави и предлагат възможност за свръхбързи промени на  дебелината на обработваните дъски по време на процеса на листене. И двете машини са оборудвани с електрическа серво система за оразмеряване, която позволява промяна на размерите в движение. По-малко от 0.3 секунди е необходимо да се промени дебелината на всяка дъска (времето зависи от дебелината), дори и при подаване на повече от 20 дъски в минута (в зависимост от дължината на дъската). В резултат на това се постига оптимален рандеман, като се получава допълнителен продукт, който по-рано би се губил като отпадък.

Важно е, че не се изисква предварително сортиране на материали преди тези машини.

И двата модела TITAN HR4000 и TITAN HR6000 са оборудвани със системи за подаване за тежък режим на работа. Входящите и изходящите верижни транспортьори имат агресивна повърхност, която може да поема и транспортира материал през режещата глава в големи и постоянни обеми. Износоустойчивите горни подаващи и отвеждащи ролки осигуряват правилното водене на материала по време на рязане за висока точност и качествен краен продукт.

Със своите по-широки ленти от 101 мм или 152 мм, TITAN HR4000 и HR6000 са в състояние да ускоряват скоростта на подаване между 60 и 80 м / мин. Ширината на светлия отвор е 430 mm или 450mm. И при двете машини за листене могат да се използват широка гама с различен профил и чапраз банцигови ленти, вкл. със стелитни върхове.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Банциг на Wood-Mizer разбичва дъб с вековна история

2020-1-15

След две хиляди години под вода дъбовият труп е изваден, разбичен и изсушен. Превръща се в прекрасен и ценен материал и животът на тази дървесина ще продължи още векове.

Wood-Mizer пуска на пазара нова машина за профилиране/рендосване MP200

2020-1-8

MP200 рендосва/профилира дървесината от две страни при едно преминаване. Достъпната и лесна за употреба машина е проектирана за дървопреработватели, които искат да произвеждат...

Екстравагантната семейна къща на дърво

2019-12-18

Само за една година е построена странно оформена къща на дърво с площ 13 кв. м от борова дървесна в Бейфийлд, Колорадо. Чарлз Суиндлър е построил къщата на дърво за своите...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии