Блог

19 септември 2018 г.

LT15START: най-малкият и евтин банциг на Wood-Mizer има вече ново име

Wood-Mizer спира производството на банцига LT10 и вместо него добавя банцига LT15START към серията банцизи LT15.

LT15START е достъпен банциг с устойчива конструкция и просто оборудване, което е идеално за започване на обработка на дървесина. LT15START може да разбичва трупи с диаметър до 70 cm и дължина до 5.4 m със стандартната рамка. За да се разбичват по-дълги трупи, могат да бъдат добавени удължителни секции за разбичване на трупи с всякаква дължина.

Банцигът е с ръчно подаване и ръкохватка за позициониране на главата за следващия ряз.
 
Тесните ленти изискват минимален разход на енергия, за това 5.5 kW електро двигател е с достатъчна мощност за разбичването на всички дървесни видове. LT15START може да бъде оборудван и с бензинов двигател с 14 к.с.

Поради сходството на двата продукта, LT15START ще заеме мястото на LT10 като най-малкият и евтин банциг Wood-Mizer, който е отлично решение за започване на дървопреработка с минимална инвестиция, доказано качество и гарантирано сервизно обслужване. Банцигът LT10 няма да се предлага повече в Европа.

Банцигът LT15START вече може да бъде поръчан. Свържете се с нас, за да получите ценова оферта.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Благодарение на сушилните камери със соларни панели дървеният...

2019-1-3

На фермера Натан Браун му омръзнало бръмбари да увреждат дървения материал по време на атмосферно сушене и решил да построи сушилна камера със соларни панели…

Интелигентна преработка на тънки трупи

2018-12-6

Как да разбичвате тънки трупи и да получавате печалба? Има добри технологични решения, доказани в практиката.

Приставка MP360 за рендосване / профилиране с висок капацитет от...

2018-10-25

Wood-Mizer пусна на пазара приставка MP360 за четиристранно рендосване/профилиране с висока производителност и голям капацитет. С по-голям капацитет и по-висока...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии