Блог

Приставка MP360 за рендосване / профилиране с висок капацитет от Wood-Mizer

25 октомври 2018 г.

Приставка MP360 за рендосване / профилиране с висок капацитет от Wood-Mizer

Wood-Mizer пусна на пазара приставка MP360 за четиристранно рендосване/профилиране с висока производителност и голям капацитет. С по-голям капацитет и по-висока производителност на час от популярната приставка MP260, MP360 рендосва и профилира дъски и греди четиристранно с едно преминаване в различни завършени продукти.

Основни характеристики на MP360
• Четиристранно рендосване и профилиране с едно преминаване
• Големи размери на обработвания материал – 350 мм широчина х 160 мм височина
• Дори по-големи размери на обработка при едностранно или двустранно рендосване/профилиране
 
„Рендосващото/Профилиращо устройство MP360 е една сбъдната мечта за дървопреработвателите“, казва Робърт Багински, президентът на Wood-Mizer Industries. „С комбинирането на банциг Wood-Mizer с  MP360, нашите клиенти получават пълен контрол върху целия процес на дървообработка - от трупите до завършените продукти.“

В допълнение, Wood-Mizer предлага следващият модел MP365, който има пета фрезова глава, която може да се накланя под ъгъл до 270 градоса, което позволява на оператора да добави още един профил на всяка от страните или да добави инструменти за шлифоване или изчеткване за пълно завършване на четиристранно профилираната дървесина.

MP360 и MP365 се доставят на пале и изискват минимално сглобяване. Wood-Mizer предлага фрезови глави и ножове с различни профили, както и прахоулавяща система.

Репутацията на Wood-Mizer като световноизвестен производител на банцизи с тесни ленти се разширява като компанията сега предлага по-широка гама оборудване, което може безпроблемно да превръща трупите в дървесина и чрез последваща преработка в завършени продукти.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Благодарение на сушилните камери със соларни панели дървеният...

2019-1-3

На фермера Натан Браун му омръзнало бръмбари да увреждат дървения материал по време на атмосферно сушене и решил да построи сушилна камера със соларни панели…

Интелигентна преработка на тънки трупи

2018-12-6

Как да разбичвате тънки трупи и да получавате печалба? Има добри технологични решения, доказани в практиката.

Приставка MP360 за рендосване / профилиране с висок капацитет от...

2018-10-25

Wood-Mizer пусна на пазара приставка MP360 за четиристранно рендосване/профилиране с висока производителност и голям капацитет. С по-голям капацитет и по-висока...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии