Блог

Нов модел двойнозаръбващ циркуляр на Wood-Mizer за малки до средни дъскорезни предприятия

19 октомври 2018 г.

Нов модел двойнозаръбващ циркуляр на Wood-Mizer за малки до средни дъскорезни предприятия

Wood-Mizer съобщава за пускането на пазара на нов заръбващ циркуляр EG100 с два триона с електродвигател от 5,5 кВт или 7,5 кВт.

„Тази машина бързо ще си възвърне разходите и е ценно допълнение към малките до средни банцизи като LT10, LT15, LT20 или подобен", казва Krzysztof Kropidlowski, директор Продажби в Wood-Mizer Industries в Полша. „Използването на заръбваща машина е един от най-лесните начини да увеличите капацитета на Вашия банциг, а с  EG100 това може да се постигне на достъпна цена”. Този модел позволява да се заръбват дъски с дебелина до 50 мм и широчина на заготовката до 520 мм. Максималната широчина на рязане е до 300 мм.

Стандартното оборудване включва два циркулярни триона. Единият от тях е фиксиран, а другият е подвижен. Изместването на подвижния трион се извършва ръчно. Подаващи валове преди и след трионите осигуряват праволинейно водене на дъските по време на заръбването.

Като опция заръбващият циркуляр EG100 може да бъде оборудван с бензинов двигател с 14 к.с.

Новият EG100 допълва широката гама заръбващи машини на Wood-Mizer, която включва моделите EG250, EG300 и EG350, както и промишлените заръбващи машини от марката TITAN. EG300 е много популярен за полупромишлени приложения благодарение на своята здрава конструкция и гъвкав дизайн. EG300 може лесно да бъде превърнат в многолистов циркуляр с до 5 циркулярни триона.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Благодарение на сушилните камери със соларни панели дървеният...

2019-1-3

На фермера Натан Браун му омръзнало бръмбари да увреждат дървения материал по време на атмосферно сушене и решил да построи сушилна камера със соларни панели…

Интелигентна преработка на тънки трупи

2018-12-6

Как да разбичвате тънки трупи и да получавате печалба? Има добри технологични решения, доказани в практиката.

Приставка MP360 за рендосване / профилиране с висок капацитет от...

2018-10-25

Wood-Mizer пусна на пазара приставка MP360 за четиристранно рендосване/профилиране с висока производителност и голям капацитет. С по-голям капацитет и по-висока...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии