Блог

Нови банцизи, заръбващи циркуляри и четиристранно рендосващи машини от Wood-Mizer на LIGNA 2019

03 април 2019 г.

Нови банцизи, заръбващи циркуляри и четиристранно рендосващи машини от Wood-Mizer на LIGNA 2019

На LIGNA 2019, Wood-Mizer ще покаже нова гама рендосващи/фрезоващи машини и нови банцизи както за високопроизводителните предприятия, така и за стартиращите

На щанда на Wood-Mizer на LIGNA с почти 700 кв.м  открито пространство ще бъдат изложени следното дървообработващо оборудване:

• За голям обем на производство- отделни машини от линията TITAN, като например широколентовият банциг WB2000 и оптимизиращият заръбващ/многолистов циркуляр с механизъм за сканиране и висока производителност EG800 TITAN.

• Нова линия от четиристранно рендосващи/фрезоващи машини, произведени в Швеция от Wood-Mizer. Тези машини позволяват на малките и средни предприятия да започнат да произвеждат завършени продукти от дървесина с минимални инвестиции в оборудване.

• Професионалните банцизи LT15WIDE и LT70WIDE с по-широки ленти от 50 mm. Тези банцизи дават възможност за разбичване на трупи с голям диаметър и производство на широки дъски.

• Част от площта на щанда ще бъде посветена на Wood-Mizer TOOLS - различни тесни и широки ленти, циркулярни триони, ножове и други инструменти за рязане на дърво. Устройствата за заточване на банцигови ленти също ще бъдат показани.

Заповядайте на щанда на Wood-Mizer на LIGNA PLUS в Хановер, 27-31 май, 2019 г. Нашият оранжев щанд # FG K44 е разположен на открито между зала 25 и зала 27.

Екипът на Екотехпродукт също планира да посети изложението и с радост ще ви съдейства за организация на вашето посещение! Свържете се с нас! С нетърпение очакваме да се срещнем на LIGNA MESSE!

Екотехпродукт ООД

София 1186, ул. Стар Лозенски път 38
office@ecotechproduct.com
тел/факс: 02 / 979 17 10
тел: 089 913 31 17Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Дървообработващо предприятие в Словения разчита на банцизите...

2019-4-17

Собственик на дърводелски бизнес разказва как той постепенно подобрява и модернизира своята фабрика и сбъдва мечтата си да работи с дърво.

Нови банцизи, заръбващи циркуляри и четиристранно рендосващи...

2019-4-3

На LIGNA 2019, Wood-Mizer ще покаже нова гама рендосващи/фрезоващи машини и нови банцизи както за високопроизводителните предприятия, така и за стартиращите

Два банцига WM4000 заменят четири LT40 и увеличават производителността

2019-3-27

Чешки производител на дървен материал свързва техния 20-годишен растеж с добавянето на по един банциг LT40 периодично, докато не преминават на промишлените банцизи на...

Абонирайте се за информационен бюлетин

Newsletter

Харесахте ли статията? Не пропускайте възможността да се абонирайте за нашия информационен бюлетин с подобни истории, новини и промоции. Ще Ви го изпращаме веднъж на месец. 

Абонирайте се

Социални медии